Persoonlijke begeleiding

 

Het geeft rust om stil te staan bij het verlies van je zwangerschap, het verbetert de relatie met je partner, met je levende kinderen en met jezelf. Je gebroken hart wordt alsnog heel en je kunt een nieuwe start maken.

 

Speciaal voor vrouwen die de regie over hun leven graag in eigen hand nemen, bied ik een kortdurend traject aan om daarna makkelijker verder te kunnen met gezin, werk en relaties. Je gaat actief aan de slag met het verlies van toen of van recent. Je herstelt  de verbinding met je kindje. Je beseft dat het verlies gepaard gaat met emoties, maar je weet ook dat het uiten ervan je lichter maakt en dat wegstoppen niet werkt. Als je dat kunt doen met iemand bij wie jij jezelf mag zijn met alles wat er is, dan durf je dat aan. Na het traject vind je de rust en energie waar je zo naar op zoek bent.

Compleet pakket

In verband met de maatregelen rond de coronapandemie bied ik aangepaste begeleiding aan. We overleggen samen wat het beste bij je past. Wandelen op 1,5 meter afstand hoort tot de mogelijkheden, net als telefonische en online begeleiding. Een combinatie kan ook. Vraag een gratis telefoongesprek aan om te overleggen over de mogelijkheden. 

Voor veel vrouwen is het traject waardevol gebleken, in mijn praktijk, maar ook bij anderen. Het traject bestaat uit bewezen resultaatgerichte stappen waarbij er veel ruimte is voor persoonlijke vragen en aspecten van het verlies. De afspraken vinden plaats bij Avant Spirit in Velp (tussen Oss en Nijmegen) op een rustige locatie middenin de natuur. Overnachten en een combinatie met retraite is ook mogelijk. Bij goed weer gaan we tijdens de begeleiding ook naar buiten.

Is Velp te ver weg? Dan kunnen we in onderling overleg het traject ook op een andere locatie doorlopen. Dan is alleen de optie voor een hele dag mogelijk.

All-in prijzen voor een compleet pakket: vanaf € 349,-.

 

Werkgevers

Zit je in een re-integratie-traject via je werk? Heb je klachten die te maken hebben met stress of burn-out? En heb je, wanneer dan ook, te maken gehad met een verlies tijdens de zwangerschap? Vraag een gratis telefoongesprek bij aan mij of overleg met je contactpersoon voor re-integratie. Dan kunnen we bespreken of je klachten te maken kunnen hebben met het verlies van toen.  Er zijn werkgevers die mijn traject vergoeden.

 

Dit vertellen vrouwen over Anna Maria’s begeleiding:

 

De begeleiding kwam precies op het juiste moment, ik ben heel tevreden. Ik heb bewust bij mijn verdriet stil gestaan en heb het niet weggestopt. Normaal was ik maar door gedenderd. Je hebt me het gevoel gegeven dat alles goed is, als het er maar uitkomt. Ik kon mezelf zijn en dat was heel prettig.


Achteraf ben ik blij dat ik de begeleiding voor mijn miskramen bij je heb gedaan. Ik praat er nu makkelijker over, niet alleen met mijn man en kinderen, maar ook met anderen als het ter sprake komt. Er is veel met mij gebeurd tijdens en na de begeleiding. Ook al denk je dat je het verwerkt hebt, er gebeurt toch iets met je. Ik heb je ervaren als betrokken, vertrouwd en zorgvuldig, dank je wel.


De begeleiding heeft mij meer innerlijke rust gebracht. Het schuldgevoel dat ik heb, overheerst nu niet meer mijn verdriet om het verlies van onze dochter. Gevoelsmatig ben ik een stapje verder gekomen rondom alles wat met het verlies te maken heeft. Je hebt rust gebracht als de situatie hierom vroeg en me de ruimte gegeven om mijn emoties weer onder controle te krijgen. Ook heb je op bepaalde dingen doorgevraagd waardoor we een stapje dieper gingen in mijn gedachtewereld. Dit zou ik andere moeders zeker aanraden.

Heb je vragen over je eigen situatie?

Heb jij ook te maken gehad met pril verlies tijdens de zwangerschap? Wil je meer rust en het vertrouwen in jezelf terugvinden? Weet dat je altijd een gratis gesprek bij me kunt aanvragen. Je bent tot niets verplicht en ik begrijp het helemaal als het spannend is. Ik bied je een luisterend oor en samen stemmen we af wat je nodig hebt. Een gratis telefoongesprek van 30 minuten vraag je hier aan.