Persoonlijke begeleiding

 

Hieronder lees je wat mijn mogelijkheden zijn om jou persoonlijk te begeleiden. Na afloop kun je het verlies van je kindje beter dragen en kan het leven weer lichter voor je voelen. Ik sta graag korte of langere tijd naast je zodat jij je het gevoel hebt dat je het leven aankunt met alle bergen en dalen die er zijn. Het is een gevarieerd aanbod en er zijn ook combinaties mogelijk. Wat ik het belangrijkste vind, is dat jij het gevoel hebt dat je bij mij aan het juiste adres bent.

 

Compleet Coach pakket

Is het al wat langer geleden dat je te maken hebt gehad met verlies van je zwangerschap, dan kun je gebruik maken van het Compleet Coach pakket. Dat bestaat uit een uitgebreide kennismaking en drie sessies om actief aan de slag te gaan met het verlies en om je met je kindje verbonden te voelen. Je kunt daarna makkelijker verder met je gezin, werk en relaties. Na het traject vind je de rust en energie waar je zo naar op zoek bent.

Voor veel vrouwen is het traject waardevol gebleken, in mijn praktijk, maar ook bij anderen. Het traject bestaat onder andere uit bewezen resultaatgerichte stappen waarbij er veel ruimte is voor persoonlijke vragen en alle aspecten van het verlies.

De sessies van het Compleet Coach pakket vinden zowel online als in de Herperduin (tussen Oss en Nijmegen) plaats. Naast miskraambegeleider verbonden aan Miskraambegeleiding Nederland, ben ik ook opgeleid als wandelcoach.

 

Begeleiding aan huis

Heb je net een kindje verloren en heb je moeite om het dagelijks leven op te pakken, dan bied ik je begeleiding  thuis aan. Ik ben er voor je, voor zowel praktische zaken die moeten gebeuren als voor emotionele steun. Je hoeft het even niet alleen te doen en het stelt je gerust dat er iemand is als het je allemaal te veel wordt.

Bij praktische zaken kun je denken aan licht huishoudelijk werk, zoals boodschappen doen, koken, opruimen, bedden veerschonen, wassen en strijken. Heb je hulp bij de persoonlijke verzorging nodig, dan is dat ook mogelijk, net als het zorgen voor eventuele andere kinderen.

Begeleiding aan huis bied ik aan in de regio Den Bosch- Eindhoven- Nijmegen. We spreken een periode af van 1, 2 of 3 maanden en het totale aantal uren dat ik kom. Ik kom minimaal 2 uur per keer. Zo komen we tot een van tevoren afgesproken pakket met bijbehorende prijs. Dan weet je precies waar je aan toe bent. Ik heb ervaring als PGB begeleider voor vrouwen met een beperking.

Contact

Heb je het idee dat ik voor jou de aangewezen persoon ben om je te begeleiden? Neem dan contact met me op. Heel graag zelfs. Ook als je een drempel voelt. Het laatste wat ik wil, is dat jij rond blijft lopen met verdriet en pijn, en je leven niet kunt leven zoals het de bedoeling is. Het liefste wat ik wil, is dat jij weer gaat stralen en verbonden bent met je kindje(s).

Stuur me een appje naar 06 833 116 97 en we maken een afspraak voor een telefonisch kennismakingsgesprek. 

 

 

Dit vertellen vrouwen over Anna Maria’s begeleiding:

 

De begeleiding kwam precies op het juiste moment, ik ben heel tevreden. Ik heb bewust bij mijn verdriet stil gestaan en heb het niet weggestopt. Normaal was ik maar door gedenderd. Je hebt me het gevoel gegeven dat alles goed is, als het er maar uitkomt. Ik kon mezelf zijn en dat was heel prettig.


Achteraf ben ik blij dat ik de begeleiding voor mijn miskramen bij je heb gedaan. Ik praat er nu makkelijker over, niet alleen met mijn man en kinderen, maar ook met anderen als het ter sprake komt. Er is veel met mij gebeurd tijdens en na de begeleiding. Ook al denk je dat je het verwerkt hebt, er gebeurt toch iets met je. Ik heb je ervaren als betrokken, vertrouwd en zorgvuldig, dank je wel.


De begeleiding heeft mij meer innerlijke rust gebracht. Het schuldgevoel dat ik heb, overheerst nu niet meer mijn verdriet om het verlies van onze dochter. Gevoelsmatig ben ik een stapje verder gekomen rondom alles wat met het verlies te maken heeft. Je hebt rust gebracht als de situatie hierom vroeg en me de ruimte gegeven om mijn emoties weer onder controle te krijgen. Ook heb je op bepaalde dingen doorgevraagd waardoor we een stapje dieper gingen in mijn gedachtewereld. Dit zou ik andere moeders zeker aanraden.