Herinnerkunst voor jouw kindje

Family Tree - Anna Maria van den Berg
Family Tree

Het begin

Als ouders bij me komen voor begeleiding komt het voor dat ik ook de aanwezigheid van hun overleden kindjes voel, soms ook van toekomstige kindjes. Het komt ook voor dat ongeboren kindjes, in hun eentje of met elkaar, zonder ouders, bij me komen. Ze leggen energetisch contact met me en meestal blijken ze een boodschap te hebben voor hun ouders. Ze vragen of ik hun ouders wil zoeken en hun bericht wil doorgeven. Er zijn verdrietige kinderen bij omdat hun mama verdrietig is, maar er zijn ook blije zielskindjes die willen doorgeven dat ze bij hun voorouders zijn. Soms is het een heel verhaal en een dringend verzoek, het komt ook voor dat het een paar woorden zijn die ik doorkrijg. 

Zo ben ik ginkgo herinner schilderijen gaan maken. Ik maak een compositie van gedroogde en goud geschilderde ginkgoblaadjes uit mijn eigen tuin, intuïtief en energetisch, en samen met de boodschap ontstaat een heel persoonlijk en uniek herinnerschilderij. De kracht zit zowel in de eenvoud als in de ginkgoblaadjes zelf en in de bijbehorende boodschap.

Wat eerst onzichtbaar is en zonder woorden, is voor altijd te zien en te herinneren. 


Wil jij ook een schilderij laten maken ter herinnering aan jouw kindje?
Of ter nagedachtenis aan jouw eigen tweelinghelft?
Een schilderij dat staat voor eeuwigheid, verbondenheid, en standvastigheid?

Neem dan contact via onderstaand telefoonnummer. We maken een telefonische afspraak waarin je me meer vertelt over jouw situatie en je kindje(s). Het gesprek duurt ongeveer 15-20 minuten en is bedoeld voor het maken van het schilderij. Een schilderij (compositie inclusief witte lijst) met reading kost € 135,- en betaal je vooraf. De afmetingen zijn 40×50 cm. Het schilderij haal je persoonlijk op in Heesch. Hoe lang het duurt om het schilderij te maken, is van tevoren niet te zeggen. Het hangt af van de omstandigheden en op welk moment het mogelijk is om energetisch contact te leggen met jouw vlinderkindje.

Dit maakt de ginkgo zo bijzonder voor herinnerkunst:

  • De ginkgo biloba is een heilige boom in China en Japan en planten ze bij boeddhistische tempels.
  • Het is de laatste overlevende boom van een familie die 300 miljoen jaar geleden opdook.
  • De ginkgo biloba noemen ze een levend fossiel en staat voor de eeuwigheid. Uit fossielen kunnen ze afleiden dat de boom door alle eeuwen heen bijna niet in uiterlijk is veranderd.
  • Alle blaadjes zijn uniek, er is geen enkel blad hetzelfde.
  • Er zijn blaadjes waarin je een hart ziet. In andere juist een vlinder.
  • De inkepingen bovenin de blaadjes verschillen. Het ene blad heeft geen inkeping, terwijl het andere blad juist een diepe inkeping heeft. Alsof het blad wil uitdrukken ‘Blijven we bij elkaar of gaan we afzonderlijk verder’.
  • De boom zelf is heel stevig en standvastig en kan overal staan. Hij kan alleen staan, met soortgenoten of met andere bomen. En hij kan zelfs overleven op plekken in de stad waar veel luchtvervuiling is.

Deze drie schilderijen heb ik gemaakt zonder de ouders te kennen.
Wie weet is er een voor jou bestemd. Is dat het geval, bel me of stuur een appbericht naar 06 83311697. Ook als je jouw eigen schilderij wilt laten maken.


Omringd - Anna Maria van den Berg
Omringd
Rob - Anna Maria van den Berg
Rob
Family Tree - Anna Maria van den Berg
Family Tree